tirsdag , 2 juni 2020
Hjem / WAUW / Verdens største hunderacer! Se de 10 største
de største hunderacer i verden

Verdens største hunderacer! Se de 10 største

Vi har haft artikler om verdens største lastbil og fly, nu er turen så kommet til dyreriget og verdens største hunderacer – 10 af de største i verden!

Du forbinder måske ikke lige verdens største hunderacer, med dem du havde regnet med. Fordi der findes faktisk flere store hunderacer end man lige skulle tro.

Hunden er i generationer blevet kaldt “menneskets bedste ven”. Du ved de søde små nuttede taske terriere, den trofaste labrador eller den overvågende vagt doberman. Hunden kommer i alle afskygninger, lige fra hårløse til “gulvmopper”. Spidse eller slappe øre. Lange eller korte ben. Blå eller røde tunger, og jeg kunne blive ved. Der findes nemlig i dag over 800 hunderacer i verden!

Men der findes faktisk en kategori mere, nemlig store hunde, du ved rigtig store hunde! Dem som kan vælte dig omkuld når i leger eller som kan skubbe dig så du vælter. Men der findes også en sidste kategori, nemlig verdens største hunderacer. I den her artikel bliver du klogere på dem alle samme, alle 10 af de helt store hunderacer i verden.

Store hunderacer bliver tit omtalt som de “blide kæmper”. Og det er med god grund. Fordi et fælles karaktertræk man finder hos næsten alle store hunderacer, er nemlig, at mange faktisk oplever dem som meget nænsomme og afslappede hunde, sammenlignet med små “tæppe tisere”. Store hunderacer er mere rolige, faktisk jo større desto blidere. Mange mener at verdens største hunderacer er blandt de mest rolige af sind.

I denne video kommer vi nærmere ind på hvilke store hunderacer der findes, hvor de kommer fra, hvor meget de spiser, og vigtigst af alt, hvor store er verdens største hunderacer, de rent faktisk er!

Hvilken type person er du? Afgiv din stemme og se andres stemmer.

Du finder stemmeboksen under videoen.


Afgiv din stemme for at se andres stemmer.

Hvad er du?

Tjek Også

Bare et billede? NEJ, vent til du ser hvad det i virkeligheden er!

Videoen taler for sig selv, en ting er dog sikkert, WOW hvor er det vildt! …

Jaloux hund bliver hidsig på sin ejer!

Kæmpe grand granddanois bliver jaloux på sin søster, og brokker så noget så gevaldigt til …

10 fede steder du skal besøge, hvis du ikke er højdeskræk!!

Her er 10  fede steder, du bestemt skal bestemt skal tilføje til din bucketlist. Det …