mandag , 25 januar 2021
Hjem / Nyheder / P bøder for 11 millioner kr. midt i en snestorm

P bøder for 11 millioner kr. midt i en snestorm

Washington DC er et dårligt sted at bo lige nu, byen er netop nu ramt af en gigantisk snestorm, og hvad værre er, at byens parkerings afdeling er ude med riven! Er det i orden? Du finder stemmeboksen til sidst i artiklen, stem og se andres stemmer.

Washington’s park og vej afdeling har i disse dage travlt men ikke med at rydde sne, der skal nemlig udstedes en masse P bøder, på trods af, at alle bogstaveligt talt er begravet i 3 meter sne. D.C. har (indtil videre) udstedt for omkring $1,708,000 (11.6 millioner kr.) i P bøder.

Ja da bevares, man kan da sagtens bruge en time eller to på at grave sin bil fri for at flytte den, det næste problem kommer så bare når man skal finde en parkeringsplads som ikke er dækket af 3 meter sne. Begrundelsen for de mange bøder er, at byen mener, det hindre dem i at lave deres snerydnings arbejde med så mange ulovligt parkerede biler. Deres “løsning” er at give over 11 millioner kr. i P bøder, men vent nu lige, er det okay?

Vores forslag, kære bilister i Washington D.C. Dæk jeres bil til med mere sne, meget mere! Så kan vi håbe at de griske P vagter tænker “sikke en flot iglo”.

Lad os høre din mening, hvad synes du om at være så kraftigt ude med P riven midt i en snestorm? Afgiv din stemme i boksen og se hvad andre har stemt bagefter.

Hvad er din mening?

Hvad skal den næste artikel handle om?

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik