mandag , 25 januar 2021
Hjem / WAUW / Tvillinger udtaler: Vi vil være gravide samtidig med vores fælles kæreste Ben

Tvillinger udtaler: Vi vil være gravide samtidig med vores fælles kæreste Ben

Mød verdens mest identiske tvillinger Anna og Lucy, selv ansigtsgenkendelse tests kan ikke kende forskel på dem.

De to tvillinger gør nemlig alt for at ligne hinanden ned til mindste detalje! De deler alt med hinanden, og når de siger alt, så mener de alt: Bil, job, seng, tøj, Facebook, make-up. Og når ja, de deler forresten også deres, 32-årige kæreste Ben Byrne, som ligesom Anna og Lucy, også selv har en tvilling.

Anna og Lucy, de to 30-årige australske tvillinger har flere gange været fremme i medierne, både for godt og ondt. De har til sammen brugt over halvanden million kroner på kosmetiske operationer og behandlinger, alt sammen i et forsøg på at se så ens ud som muligt, man kan nærmest kalde det for en besættelse.

the-twins-with-ben

Men tvillingerne stopper langt fra her! Deres næste projekt er nemlig at blive gravide sammen, de fortæller det Australske nyheds medie news.com.au.

– Hvis jeg blev gravid, ville Lucy helt sikkert blive gravid med det samme – fordi vores kroppe er nødt til at være ens, udtaler Anna.

– Vi vil prøve at få det til at ske, helt sikkert. Vi prøver ikke lige nu – vi elsker børn og børn elsker os, men lige nu er ikke tiden for os.

– Vi er nødt til at være fuldstændig ens – selv hvis vi skulle gå igennem kunstig befrugtning, lyder det fra begge tvillinger.

De to tvillinger er konstant sammen alle ugens 7 dage 24 timer i døgnet. De spiser også præcis det samme og laver helt de samme træningsøvelser (både i træningscenteret og sammen med deres fælles kæreste Ben. De er vitterligt sammen 24 timer i døgnet.

At være i forhold med to HELT ens kvinder, både på godt og ondt, hvad siger i gutter – er det en hver mands drøm eller mareridt? Stem i stemmeboksen under billede og se andre stemmer.

PAY-MAIN-Anna-and-Lucy-DeCinque

Ville du være i et forhold med 2 tvillinger?

Tjek Også

Bare et billede? NEJ, vent til du ser hvad det i virkeligheden er!

Videoen taler for sig selv, en ting er dog sikkert, WOW hvor er det vildt! …

Jaloux hund bliver hidsig på sin ejer!

Kæmpe grand granddanois bliver jaloux på sin søster, og brokker så noget så gevaldigt til …

10 fede steder du skal besøge, hvis du ikke er højdeskræk!!

Her er 10  fede steder, du bestemt skal bestemt skal tilføje til din bucketlist. Det …