tirsdag , 2 juni 2020
Hjem / Kendte / Top 10 hotteste skuespillerinder i Hollywood

Top 10 hotteste skuespillerinder i Hollywood

At lave en liste top 10 ud af så mange smukke skuespillerinder er en hård opgave.

Hollywood er hjemsted for nogle af verdens mest attraktive kvinder og anses som filmens epicenter. Tjek vores top 10 hotteste Hollywood skuespillerinder herunder.

10. Angelina Jolie

Angelina-Jolie-inspires-women

Hvad er en top 10 liste over hotte skuespillerinder uden Angelina Jolie. Gift med Brad Pitt og hovedpersonen i Tomb raider som Lara Croft.

9. Emma Stone

Emma-Stone-Hot

Emma gjorde sin debut i en produktion af Kenneth Grahame s “Vinden i Piletræerne”. Senere dukkede hun op i mange flere produktioner gennem hendes tidlige teenageår. Stone var et støbt medlem af tv-serien Drive, og gjorde sin spillefilms debut i komedien Superbad i 2007.

8. Charlize Theron

charlize-theron-hot

Charlize Theron er en af Hollywoods hotteste skuespillerinder. Hun er sydafrikansk skuespiller og er født på den 7 aug 1975, men hun ser stadig så ung og smuk ud som nogensinde før. Hun blev den første sydafrikanske til at vinde en Oscar for sin film, Monster. Hendes andre bemærkelsesværdige film omfatter Djævelens advokat, The Italian Job og Mighty Joe Young.

7. Olivia jane Wilde

Olivia-Wilde-hot

Skuespiller og mode model, Olivia jane Wilde er en af de hotteste skuespillerinder i Hollywood. Hun har optrådt i en række tv-shows og kommercielle film. Hun valgte hendes efternavn “Wilde” efter den berømte forfatter, Oscar Wilde. Hun var PETA’s mest sexede kendis i 2010. Hendes mest bemærkelsesværdige film inkluderer If i were you, In time og Tron Legacy.

6. Jessica Alba

Jessica Alba Hot Body

Født i Pomona, Californien, den 28. april 1981 er Jessica Alba er en af de mest sexede modeller og hotteste skuespillerinder fra tv og film. Hun begyndte sin tv og film optrædener som 13 årig i Camp Nowhere og The Secret World of Alex Mack. Hun er ofte portrætteret som et sex-symbol. Hun har været på mange lister over de hotteste skuespillerinder i Hollywood fra de mest prominente magasiner. Hendes bemærkelsesværdige film omfatter Fantastic Four, Sin City og Machete.Hun optrådte også i tv-show, Dark Angel.

5. Scarlett Johansson

Scarlett-Johansson-Iron-Man-2

Skuespiller, model og sanger, Scarlett Johansson blev født i New York City af mor, Melanie Sloan og far, Karsten Johansson. Scarlett har en enorm mandlig fanskare. Hun er kun 27 år og anses for at være en af de hotteste skuespillerinder i Hollywood. Adskillige magasiner har inkluderet hende på listen over de mest sexede og mest hotteste berømtheder. Hun har været nomineret til en Golden Globe 4 gange nu. Hendes mest bemærkelsesværdige film inkluderer The Avengers, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, ​​og The Iron Man.

4. Megan Fox

Megan-Fox-Eyes

Alle kender Megan Fox. Hun begyndte sin skuespillerkarriere i 2001. Hun blev en verdensomspændende sensation på det tidspunkt af filmen, The Transformers. Hun er 26 år og betragtes som et sex symbol. Hendes andre bemærkelsesværdige film omfatter Jennifers body og Transformers 2.

3. Mila Kunis

Mila-Kunis-Sexy

Den talentfulde Milena “Mila” Markovna Kunis blev født i Chernivtsi, Ukraine, USSR (nu uafhængigt Ukraine), i en jødisk familie. Den 29 år skuespillerinde er blevet portrætteret af mange magasiner og medier som en af de hotteste berømtheder i Hollywood. Hendes mest bemærkelsesværdige film omfatter Black Swan, Friends with benefits, og Forgetting Sarah Marshall.

2. Marion Cotillard

Marion-Cotillard1

Marion Cotillard er øverst på listen over de hotteste skuespillerinde i Hollywood. Marion Cotillard er en fransk skuespiller, der i de sidste par år har gjort det stort i Hollywood. Hun er nu verdensberømt og er en af de smukkeste skuespillerinder i denne generation.

1. Emilia Clarke

635803254268223230-AP-Esquire-Emilia-Clarke

Hvis du har set bare et afsnit af Game Of Thrones, så ved du også hvem “The Mother Of Dragons” er. Hun spiller en af de største badasses i kampen om tronen i Game Of Thrones, men skuespillerinden Emilia Clarke er lige så hård i det virkelige liv. I denne uge, fylder stjernen 29, og det blev for nylig meddelt, at hun er blevet udråbt som den mest sexede kvinde i 2015 af Esquire.