onsdag , 3 marts 2021
Hjem / Pikant / Videnskaben har talt! Drop bh’en!

Videnskaben har talt! Drop bh’en!

Kvinder som ikke har bh på, ses desværre ofte som hippie typer men de har den rigtige ide!

En undersøgelse der har taget 15 år er endelig blevet færdig, og det tyder på at kvinder der ikke går med bh rent faktisk har haft den rigtige idé hele tiden.
Jean-Denis Rouillon som er professor ved ‘University Franche-Comté’ i frankrig udtaler “Medicinsk, psykologisk og anatomisk har kvinders bryster ikke godt af at blive benægtet tyngdekraften”
Undersøgelse blev foretaget ved universitetets hospitalet hvor Jean-Denis regelmæssigt undersøgte brysterne på 300 forskellige kvinder i alderen 18 til 35. Han fandt ud af at kvinder der ikke brugte bh rent faktisk fik gavn af det i det lange løb. Deres bryster havde mere muskelvæv og mere naturlig støtte. Hos de kvinder der brugte bh var det tydeligt at se at der nogle steder ikke voksede muskelvæv hvilket fremskynder at brysterne begynder og hænge.

“Til at starte med var jeg lidt skeptisk for at løbe en tur uden bh, men da jeg først kom i gang var det intet problem overhoved” sagde en 28-årig kvinde der var med i forsøget.
Hvis du har gået med bh i mange år, mener Jean-Denis ikke du skal gå ud i haven og brænde dem allesammen med det samme. Men derimod stille og roligt begynde at gå mindre og mindre med den.
Kilde: Tryk HER

Har du lyst til at læse endnu en artikel?
Vælg en kategori

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik