søndag , 5 juli 2020
Hjem / WAUW / Man tror det ikke! Mand bliver tatoveret INDE i øjet!

Man tror det ikke! Mand bliver tatoveret INDE i øjet!

En ekstrem trend breder sig hastigt i de kriminelle miljøer. Fænomenet opstod i starten af 2015, da et par hip hop artister fra USA, bogstaveligt talt lod deres øjne tatovere. Er det fedt? stem i bunden af artiklen.

Se videoen herunder for at se hvordan det foregår, vi advare om stærke billeder. Selve tatoveringen sker 2:30 inde i klippet.


I videon kan man se den polske rapper POPEK få foretaget indgrebet, og følge ham et par dage derpå. POPEK er af statur en stor mand, og er både rapper og MMA-kæmper, så vi antager han er rimelig hård. Han udtaler at det bestemt ikke er for børn og få det gjort, og som man kan se græder han også blå tåre dagene derpå.I Danmark er indgrebet ulovligt, og det er af gode årsager. Man kan permanent miste synet under indgrebet. Det var tæt på at ske for en af de første der fik det lavet, den Amerikanske rapper Mace.
sclera-tattooing

Det gik galt med mace’s højre øje under indgrebet, og han endte på hospitalet. Der er dog ikke meget de kan gøre, da indgrebet er permanent. Mace blev efterfølgende udskrevet, og måtte tage medicin i 2 uger, hvor efter han kom sig helt. Trenden har også bredt sig til fængslerne i USA, hvor fangerne gør det selv med kuglepenne og det gør det kun endnu farligere, da det ikke bliver lavet under ordnede forhold. Men hvad syntes i? er det hot eller not?

Er det hot eller not?

Hvad skal den næste artikel handle om?

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik

Tjek Også

Bare et billede? NEJ, vent til du ser hvad det i virkeligheden er!

Videoen taler for sig selv, en ting er dog sikkert, WOW hvor er det vildt! …

Jaloux hund bliver hidsig på sin ejer!

Kæmpe grand granddanois bliver jaloux på sin søster, og brokker så noget så gevaldigt til …

10 fede steder du skal besøge, hvis du ikke er højdeskræk!!

Her er 10  fede steder, du bestemt skal bestemt skal tilføje til din bucketlist. Det …