lørdag , 11 juli 2020
Hjem / WAUW / Lær saxofon dronningen Laura endnu bedre at kende!

Lær saxofon dronningen Laura endnu bedre at kende!

Efter en video gik viralt på vores side sidste uge, har vi nu banket en artikel sammen til jer, så i kan lære Lovely Laura endnu bedre at kende!

I sidste uge lagde vi denne video op på vores Facebook side. Videoen fik hurtigt 1700 likes, og knap 200.000 visninger.

Efter mange henvendelser om hvem denne fantastiske pige var, har vi nu valgt at lave denne artikel der vil forklare lidt om lauras liv, og hvordan hun endte med at blive så dygtig.
Er du blevet småforelsket i Laura? Smid din stemme i stemmeboksen nederst i artiklen.

Laura var æresstudent i Jazz ved ‘Leeds College of Music’ hvor hun graduerede med en pris for saxofon. Men Laura er også vokset op med musikken, under hendes opvækst spillede hun utallige timer med sin farfar, som spillede klaver. Familien opdagede hurtigt at Laura havde et godt øre for musik, og var yderst talentfuld. Laura startede med at læse kunsthistorie, og fik også sit diplom. Først efter det startede hun på Leeds College of Music. Lauras første store optræden var i 2007 hvor hun blev hyret som saxofonist til et stort liveshow med Take That som blandt andet har Robbie Williams i truppen. Laura har lavet meget jazz og soul musik, og hun kan findes på spotify under navnet ‘Lovely Laura’.

I 2014 gik en video viralt hvor Laura spillede saxofon til et track lavet af en kendt dj ved navn ‘Klingande’. Videoen fik 200.000 likes og 60.000 delinger.
Herefter kontaktede Klingande Laura og spurgte om hun ville med på tour. Kort efter blev Laura hurtigt kendt som den saxofonist alle dj’s ville have med på deres tracks, og siden da har Laura levet af at spille på de fedeste klubber rundt omkring i verden. Hun har blandt andet spillet på Pacha (Verdens 3 bedste natklub) sammen med Bob Sinclair som du måske kender fra numrerne: ‘Love generation’, ‘World hold on’ og ‘Rock this party’.

Umiddelbart tror vi Laura formår at opretholde en ret fed tilværelse idag, og mon ikke vi en dag får hende at se i Danmark. Som afslutning kan vi her ser hvor sjovt hun har det en helt normal eftermiddag på I .

Blev du småforelsket i Laura?

Har du lyst til at læse endnu en artikel?
Vælg en kategori

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik

Tjek Også

Bare et billede? NEJ, vent til du ser hvad det i virkeligheden er!

Videoen taler for sig selv, en ting er dog sikkert, WOW hvor er det vildt! …

Jaloux hund bliver hidsig på sin ejer!

Kæmpe grand granddanois bliver jaloux på sin søster, og brokker så noget så gevaldigt til …

10 fede steder du skal besøge, hvis du ikke er højdeskræk!!

Her er 10  fede steder, du bestemt skal bestemt skal tilføje til din bucketlist. Det …