mandag , 25 januar 2021
Hjem / Nyheder / FARLIGE segboards! Er dit med på listen?

FARLIGE segboards! Er dit med på listen?

Som du nok ved så blev segboards årets helt store EKSPLOSIVE julegave hit!

Du kender derfor nok mange som vil finde denne liste nyttig. Del gerne listen med dine nærmeste så de ikke ender med et segboard som står i flammer.

De farlige segboards, også kaldt hoverboards, bliver solgt i massevis! 2015 blev derfor året hvor salget af segboards virkelig boomede, alene i Danmark blev der solgt over 22.000 segboards i 2015! Derfor vil der altid være nogle som vil prøve at tjene ekstra penge på det.
Pga. det store efterspørgsel er der blevet produceret rigtig mange segboards, af en ekstremt dårlig kvalitet. Disse segboards vil typisk være produceret i Kina eller Indien.

Konsekvensen af “2015-2016 segboard boomet” ses nu desværre tydeligt, da den ene skandale overdøver den anden. I denne Youtube video ses nogle af de seneste tilfælde:

Artiklen forsætter herunder

Den uheldige ejeren af segboardet hedder Delvon Simmons. Delvon fortæller at der pludselig gik ild i boardet mens han kørte på det. I videoen er han tydeligt chokeret, og siger mens han optager videoen:

“Folkens, hvis i har et segboard i jeres hus, vil jeg foreslå i får det ud af huset hurtigst muligt”.

Delvons segboard var ellers et af de dyre af slagsen, med en pris på ca. 4100 Danske kroner. Han kom ikke til skade under hændelsen.

Men det stopper ikke her, langt fra.

Der er nemlig været mange modeller som under (over) opladning er gået i brand. Dette har resulteret i flere huse er brudt i brand, og er brændt ned til grunden. De fleste tilfælde er der gået ild i segboarded, under opladning. Berørte forklarer til medierne :

“Det er nærmest som en eksplosion! Vi kunne ikke nå at slukke branden før det gik galt”.

Mest galt gik det nok i London. Her gik der ild i et segboard ved såkaldt “over opladning”. Branden endte med at koste ejeren knap 2.5 millioner kroner.

Artiklen forsætter herunder


Amazon, en af de største sælgere af segboards, har trukket nogle af deres modeller tilbage. De er herefter kommet med udtalelsen:

“På nuværende tidspunkt, anbefaler vi folk IKKE at købe nogle segboards, indtil vi har fået bevis på de er sikre.”

De billigste modeller vi har fundet i Danmark koster lige under 2000 kr, hvor de dyreste koster langt over 10.000 kr.

Der er kun én grund til at den dårlige kvalitet eksisterer, og det er, udbud og efterspørgelse! For ikke at glemme, at man kan tjene mange penge midt i “2015-2016 segboard boomet”.

Efter meget research på kinesiske hjemmesider, fandt vi flere modeller til under under 1000 kr. Forståeligt nok er det derfor nemt at falde for fristelsen, at købe et segboard af dårlig kvalitet – uden EU sikkerheds certifikater.

Her er listen over de segboards som vi stærkt anbefaler at i holder jer fra!

I bunden ser du hvorfor:

1: Smart Balance Wheel

(Se DR1 TV Program, Kontant d. 28-01-16)

rBVaGFXZdzuAR3J5AAPH3kteLso461

2. XL Seg2Board 

3. X Board y235

4. Swagwa XMW9

 

Ovenstående modeller er IKKE udstyret med en overophedningssikring og overopladningssikring. Deres lithium batterier er derfor kendt for at eksplodere ved overbelastning!

De brandbare eksplosionerne sker enten ved over ophedning (f.eks. hård belastning op af en bakke), eller ved over opladning.

Er du så uheldig at have købt et af overstående segboards?

Vores råd er, at du omgående levere det tilbage til forhandleren, og desuden refererer til DR1 TV Program, Kontant d. 28-01-16.

Hvad synes du om de eksplosive segboards? Afgiv din stemme i boksen herunder -bagefter ser du hvad andre har stemt:

Hvad er din mening om artiklen?
Del gerne artikelen med jeres nærmeste! Så vi undgår at der sker flere unødvendige ulykker!

Hvad skal den næste artikel handle om?

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik