onsdag , 3 marts 2021
Hjem / Nyheder / Linse Kessler RASER! Nyt spækhugger anlæg åbner i Zoologisk Have

Linse Kessler RASER! Nyt spækhugger anlæg åbner i Zoologisk Have

Den længe ventede spækhugger attraktion åbner i 2018 i Københavns Zoo, og det har fået mange op af stolene i raseri, heriblandt Linse Kessler. Linse har idag ytret sin holding til projektet på sin Facebook profil. Linse skriver blandt andet “Det er dyreplageri!! Danmark skal ikke være kendt som et sted som støtter den slags grusomheder” og med over 2000 likes på deres opslag på få timer, ser det ud til mange deler hendes holdning. Den kendte forlystelsespark ‘Sea World’ i USA, har været kendt, for som nogle af de første og have spækhuggere i fangenskab. Seaworld har været udsat for voldsomt meget kritik, og har også været udsat for mange aktivist “angreb”. Her ses et billede fra Sea World

12

Spækhugger anlægget forventes at stå klar i september 2018. Bassinet spækhuggerne skal bo i kommer til at indeholde imponerende 31 millioner liter saltvand, og kommer til at koste svimlende 465 millioner kroner. 3 dyrepassere fra Københavns zoo, er allerede sendt afsted til Sea World i Orlando USA for at lære hvordan man passe på de imponerende dyr. Her kan du se et billede fra Sea Worlds bassin, og få en ide om hvad du kan komme til at se i København i 2018. Syntes du det okay at have spækhuggere i fangenskab? Afgiv din stemme nederst i artiklen.

1234

Københavns Zoo har sidste år været meget op i medierne efter de valgte at skære en løve op foran børn, for at undervise dem om hvordan dyr så ud inden i, og mon ikke denne sag udvikler sig lige så. Direktøren i Københavns Zoo ‘Steffen Stræde’ udtaler: Vi er bestemt ikke ud på at støde nogen, og vi ville aldrig åbne en ny attraktion hvis vi vidste at dyrene ikke kunne leve optimalt og have det godt”. Syntes du det er okay at have spækhugger i fangenskab? Stem herunder.

Læs også: Hun er ikke altid så artig! Se videoen hvor ‘Geggo’ taber håndklædet på live tv!

Læs også: Tvillinger udtaler: Vi vil være gravide samtidig med vores fælles kæreste Ben

 

Er det okay at have spækhuggere i fangenskab?