tirsdag , 4 august 2020
Hjem / Kendte / Bag om Nikita Klæstrup, Danmarks hotteste politiker!

Bag om Nikita Klæstrup, Danmarks hotteste politiker!

Dødstrudsler, kommunalvalg og undertøjsmodel, her er historien om hvordan det hele startede.

Nikita Klæstrup er på meget kort tid blevet et kendt ansigt i Danmark. Men hvor meget ved vi egentlig om hende? Nikita er født d. 8 November, 1994 i Nykøbing falster. Hun er vokset op med politiske forældre og har gået på Vordingborg gymnasium. Herefter flyttede hun til København for at læse retorik på Københavns universitet. Nikita har i flere år arbejdet som fotomodel hvor hun specielt var kendt for at lave topløse billeder.

Nikita blev for alvor kendt du hun fik en stor del af verdens øjne på sig efter dette billede gik viralt på hjemmeside Reddit.

nk

Nikitas politiske karriere startede på hjemstavnen på falster, hvor hun var medlem af Konservativ Ungdom, hvor hun var lokalformand i 2 år. Hun stillede også op til kommunalvalget i 2013 hvor hun opnåede 128 personlig stemmer, men ikke blev valgt ind. Efter folketingsvalget i 2015 skiftede Nikita der nu boede i København til Liberal Alliance, hvor hun stadig er idag.

Artiklen forsætter herunder

Nikita fremhævet

Hun har også gjort sig bemærket i de div. blade, specielt da hun offentlige gjorde hun datede den noget ældre Lasse Rimmer. Men også da hun udtalte sig i en sag om fristaden Christiania hvor hun kaldte Chrstiania “en skamplet på København”. Dette udløste så stærke reaktioner at en 18 årig pige endte med at blive fængslet for dødstrudsler mod Nikita. Idag er Nikita single, og stadig aktiv i politik. Så til alle jer mænd, hvad venter i på?

Hvor lækker er Nikita Klæstrup?

Afgiv din stemme i stemmeboksen til sidst i artiklen.

Artiklen forsætter herunder

nikita slut

Hvor lækker er Nikita Klæstrup?

Hvad skal den næste artikel handle om?

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik