tirsdag , 2 juni 2020
Hjem / Tips & Tricks / Få en grill lektion af de amerikanske grill konger her!

Få en grill lektion af de amerikanske grill konger her!

Har du brug for inspiration til den kommende grill sæson? eller er du bare lækker sulten? Så få en lektion af de amerikanske grill konger her!

Vi kender det alle, grill sæsonen starter snart og der skal grilles til den helt store guldmedalje. Men år på år ender det med vi laver det samme, det ender altid i pølser, burgere og hvis vi virkelig vil flotte os en form for steg. Der mener vi nu der skal laves om på, derfor vil vi gerne dele nogle af de fedeste opskrifter fra ‘the states’ med jer. BarbecueWeb er en Youtube kanal der bliver drevet af et par ældre mænd fra verdens internationale grill hovedstad Texas! De lægger mindst en video ud om ugen hvor de deler ud af deres enorme grill viden, og det har givet dem over en halv million trofaste følgere på Youtube. Vi har valgt at dele den opskrift med jer vi umiddelbart syntes ser mest spændende ud, men det er jo næsten umuligt at vælge mellem alle deres lækre opskrifter. Besøg deres youtube kanal HER. Syntes du gutterne frådser? Afgiv din stemme i afstemningsboksen nederst i artiklen.
Barberque fremhævet

Artiklen forsætter herunder

Gutterne fra Barbecueweb har ikke meget til overs for vegetarre og lignende, dette kommer ofte til udtryk i deres kommentarfelt på Youtube hvor folk anklager dem for at frådse, men de er også nogle humoristiske gutter se nogle af de sjove eksempler her.
1243

Få en grill lektion af de amerikanske grill konger her!

Har du lyst til at læse endnu en artikel?
Vælg en kategori herunder

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik