mandag , 25 januar 2021
Hjem / Nyheder / Moskeerne bag sløret “Gå aldrig til politiet hvis din mand slår dig”

Moskeerne bag sløret “Gå aldrig til politiet hvis din mand slår dig”

Så rullede det sidste afsnit af ‘Moskeerne bag sløret’ del 3 over skærmen, gik du glip af det, her er hvad du missede

Tirsdag aften rullede det sidste afsnit af Moskeerne bag sløret over skærmen på TV2, og afsnittet var mindst ligeså opsigtsvækkende som de to forudgående. Der har siden de første programmer været en heftig debat medierne, og det helt store spørgsmål er om TV2 giver danskerne det rigtige billede af det islamiske samfund i Danmark. TV2 indleder programmet med en masse klip hvor en imam taler, men samtidig køre disse kvoter over skærmen.

“Vi er muslimer, ikke danskere”
“Imamens ord er lov”
“En kone skal adlyde sin mand”

95f15097-e40c-4755-b0fb-0fed000f8c3c

Programmet handler primært om de to “mulvarpe” som går undercover i de store moskeer og ghettoer, rundt omkring i Danmark. Det virker dog som om at TV2 har lagt deres fokus i programmet på de negative ting, her er nogle af de mest kontroversielle udsagn fra imamerne i løbet af programmet.

“Vær forsigtig og behandl dem (danskerne) som vantro”
“Vi skal ikke følge danskernes vaner og traditioner hvis de modsiger sharia”
“Lige nu er vi i en tid hvor vi er begyndt at åbne de europæiske lande”
“Der er nu muslimske fællesskaber i hele Europa. Da jeg kom til Danmark for 23 år siden var vi kun 55.000 muslimer, nu er vi 300.000”

En anden ting de også får kørt ind i programmet, omhandler de bøger der bliver anbefalet som læsning i moskeerne, der står blandt andet i bøgerne:

“At indgå venskaber eller hjælpe de vantro er ikke tilladt”
“Muslimer skal ikke følge danske love der strider mod sharia”

Konklusionen må bestemt være at der er nogle ting der skal undersøges i det islamiske samfund, men det virker også til at TV2 bevidst har prøvet at lavet et program der puster til ilden. Hvis man satte sig ned og gennemlæste biblen ville der helt sikkert også være ting som langt fra vil passe ind i dagens Danmark 2016.

Så du programmet? Synes du TV2 bevidst har taget det mest negative med i programmet? Afgiv din stemme i stemmeboksen og se andres stemmer.

Tager TV2 bevidst det mest negative med?