fredag , 5 juni 2020
Hjem / Teknik / Rundtur på en MEGA yacht til 2 milliarder kr.!

Rundtur på en MEGA yacht til 2 milliarder kr.!Den 119 meter lange MEGA yacht ligner noget fra en James Bond film, men den findes faktisk. Se den futuristiske yacht her i artiklen.

Hun er døbt navnet A, vejer 6000 ton, har plads til 14 gæster med 2 i hver suite og så der plads til 37 medarbejdere der udelukkende er der for at gøre rent, opvarte gæsterne og self. Sejle båden.
A er designet af en fransk designer ved navn Philippe Starck, og blev bygget i Tyskland. Båden blev oprindeligt købt af den russiske milliardær Andrey Melnichenko, som også er ham der viser os rundt i videoen herover. Båden har været det store samtaleemne blandt folk der har råd til at købe den slags både, da den ikke ligner noget de før har set. Det ligner nærmere en ubåd eller en form for militærskib. I maskinrummet gemmer der sig en motor med 12.000 hestekræfter, der kan få båden op på imponerende 43 km/t. Indenfor finder man noget af det vildeste luksus man kan forestille sig, der er bla. mange af rummene der har vægene dækket af div. eksklusive dyreskind f.eks fra en hvid pigrokke. Se flere billeder af skønheden herunder. Syntes du båden er køn, eller for meget? Afgiv din stemme nederst i artiklen.

Artiklen forsætter herunder.


6a0120a77b966b970b0133f4444855970bSuperyacht-A-by-Blohm-Voss-designed-by-Starck-Design-near-St-Tropez-David-Z-Hart920x920

Hvad syntes du om båden A?

Har du lyst til at læse en ny artikel? Vælg en kategori herunder

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik