mandag , 25 januar 2021
Hjem / Nyheder / Dræber stormen Heidi rammer i morgen Danmark!

Dræber stormen Heidi rammer i morgen Danmark!

Dansk meteorolog oplyser om en kæmpe orkan, der muligvis kan lægge dele af Danmark i ruiner. Meteorolog , Kim Andersen udtaler b.la. “bliver man ramt, kan det i værste tilfælde dræbe.”

Læs mere herunder:Natten til Fredag vil du opleve mere en blot den nordlige vind, det samme vil gøre sig gældende resten af Fredag og muligvis også natten til Lørdag.

Meteorolog, Kim Andersen fortæller, at en kraftig orkan ved navn Heidi, vil hærge store dele af Danmark. Vores sidste orkan hed Gorm, og rystede en del af befolkningen. Men denne gang kommer Heidi, som jeg estimere at være helt op mod fem gange så kraftig. Temperaturen kan om natten komme helt ned og føles som  -35 grader, grundet den kraftige vind. Den kolde orkan, kommer nord fra og strækker sig over store dele af Jylland, Fyn og Sjælland.

7012872-decemberorkanen1999

På billede ses stormen den 3 December 1999.
Den 3. december 1999 husserede en voldsom orkan, der målt i menneskeliv skulle blive den hidtil værste i nyere tid. 6 mennesker blev dræbt og omkring 800 kvæstet, da vejrfænomenet ramte Danmark for i dag 17 år siden.

Politiet fraråder kraftigt at drage udenfor, da vinden er så stærk, at den kan rive genstande med sig, f.eks skraldespande, cykler/knallerter og selv mennesker på en vægt af 150-200 kg.

Meteorologen udtaler desuden, at det er før set, at folk har fået kastet tagsten og diverse andre tunge genstande i hovedet, og bliver man ramt, kan det i værste tilfælde dræbe.

Del gerne budskabet på sociale medier så dine nærmeste ikke kommer galt afsted.

Hvad skal den næste artikel handle om?

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik