mandag , 25 januar 2021
Hjem / Pikant / 10 Tricks der gør dig bedre i sengen (mand)

10 Tricks der gør dig bedre i sengen (mand)

Er det på tide at oppe dit “game” i sengen? Her er 10 gyldne råd du ville ønske du havde hørt om før.

Hvor god en elsker er du? Afgiv din stemme i stemmeboksen til sidst i artiklen, og se andres stemmer.

Nummer 10 – Hygiejne!
Det er naturligt at det modsatte køn tiltrækkes af din duft. Men der er ingen der gider rulle rundt i sengen med en mand der lugter lidt af ristedeløg. Så sørg for at være velsoigneret, have klippet neglene og få nu fjernet det hår der har stukket ud af din næse den sidste uges tid.

Nummer 9 – Snak noget mere
Kommunikation i sengen er vigtig. Spørg hvad hun godt kan lide, hvad du kan gøre bedre. En snak om “det” kan også betegnes som forspil, da mange kvinder finder de attraktivt at du tør åbne dig, og vise at du gerne vil forbedre dig så hun kan få en endnu bedre oplevelse.

Nummer 8 – Ro på!
“Quickies” har deres tid og sted, men når det virkelig skal være godt, er det vigtigt du bruger tid på forspil. Det kan godt være dit mål er at komme direkte i gang, men det er sjældent hun har det på samme måde. Dette gælder specielt hvis det er din kæreste/kone du er sammen med. En tur i høet er den ultimative måde at vise hvor meget i elsker hinanden, så brug den tid fornuftigt. Vis hende at du elsker hele hendes krop, og ikke kun hendes babser!

Nummer 7 – Bliv en mester til det mest basale
Når hun siger det er perfekt i missionær stillingen, så kør med det. Vent med at prøve den vilde stilling du så i en film sidste weekend. Øv de basale stillinger til de spiller max og hun vil elske dig for det, der efter kan i gå igang med crazy monkey stillinger.

Nummer 6 – Pres hende aldrig!
Hun skal nok komme til dig hvis hun gerne vil prøve noget nyt. Hvis du prøver for ivrigt at presse hende til noget nyt, som hun ikke har lyst til, Forsvinder lysten oftest helt.

Nummer 5 – Lav tid
Spontanitet er en god ting, men det perfekte knald kan planlægges. Fortæl hende f.eks om morgenen at du gerne vil bruge noget kvalitetstid sammen med hende den aften. Det ikke nødvendigt ligefrem at skrive det i kalenderen, men gør dig selv og hende den tjeneste at bruge lidt ekstra krudt på at planlægge det bare lidt, så i har god tid sammen.

Artiklen forsætter herunderNy

Nummer 4 – Brug tilbehør
Tilbehør som olie, legetøj og massage olie kan bestemt peppe kærlighedslivet lidt op, du behøver ikke nødvendigvis kun at kunne give hende nydelse med pjerrot.

Nummer 3 – Slå til
Benyt altid muligheden når den er der. Har hun lige været til frisøren, så fortæl hende hun ser knald godt ud. Har hun taget en pæn kjole på til weekendes parmiddag, so fortæl hende hun er smuk. Og et passioneret kys på det rette tidspunkt kan også tage kegler!

Nummer 2 – Glem ikke hele hendes krop
Kvinder har mange erogene zoner, husk at give alle de zoner opmærksomhed.

Nummer 1 – Vær ikke selvisk!
Mænd kan have en tendens til at tænke lidt for meget på sig selv i sengen, husk at det hele ikke handler om dig.

Hvor god en elsker synes du selv du er? Stem i stemmeboksen herunder og se andres svar.

Hvor god en elsker du er selv?

Se alle vores artikler i den pikante genre, tryk herunder.

Se Pikant kategori