mandag , 25 januar 2021
Hjem / Pikant / 10 Tricks der gør dig bedre i sengen (dame)

10 Tricks der gør dig bedre i sengen (dame)

Er det på tide at oppe dit “game” i sengen? Her er 10 gyldne råd du ville ønske du havde hørt om før.

Hvor god en elsker er du? Afgiv din stemme i stemmeboksen til sidst i artiklen, og se andres stemmer.

Nummer 10 – Mænd kan faktisk godt lide massage
Efter en lang arbejdsdag er der intet bedre end en massage, og hvis det ender lidt frækkere end bare en massage gør det bestemt heller ikke noget.

Nummer 9 – Giv lyd fra dig
Mænd kan godt lide at en pige giver udtryk for det er godt under akten, men lad for guds skyld vær med at overdrive. Mænd ved godt at det ikke er den vildeste oplevelse du nogensinde har haft hvis han kysser dig på halsen.

Nummer 8 – Efterlad noget
Når du efter akten går i bad, og han ligger i sengen glad og velfornøjet, så lad dine trusser blive liggende i sengen. Så har han lidt at tænke over mens du er væk.Nummer 7 – Vær ikke bange for lyset
Mænd er meget visuelle, vær derfor ikke bange for at lade ham se dig nøgen. Han elsker dig, og har valgt at være sammen med dig. Han syntes uden tvivl du er møg fræk!

Nummer 6 – Bliv verdens bedste vækkeur
Prøv så ofte som muligt at vække ham med et blidt kys på kinden, eller hvis du er i humør til mere så ja.. Det er altid federe at blive vækket med et kys end at blive vækket af en irriterende alarm.

Nummer 5 – Tag hans tøj på
Mænd elsker når en kvinde vimser rundt i huset iført hans skjorte og et par trusser. Måske kan du en da tage hans joggingbukser på, selv de syntes mænd er lidt frækt.

Artiklen forsætter herunder

mennNummer 4 – Brug musik
Prøv at hør musik samtidig, det kan hjælpe på rytmen, og give en mere følsom oplevelse.

Nummer 3 – Gør din hud helt glat
Er der noget bedre en silkeblød hud? Nej vel. Barber benene, og gør dig selv så blød og dejlig som mulig. Han vil elske det

Nummer 2 – Rolig med hår produkterne
Det godt at dufte godt, men det kan blive for meget. Angriber du dit hår med 10 forskellige produkter kan det hurtigt komme til at blive overvældende.

Nummer 1 – “Take it slow”
Mænd kan faktisk også godt lide forspil, vis ham at du ikke gør det som en “tjeneste” for ham, og at du rent faktisk virkelig har lyst til det.

Hvor god en elsker synes du selv du er? Stem i stemmeboksen herunder og se andres svar.

Hvor god en elsker du er selv?

Se alle vores artikler i den pikante genre, tryk herunder.

Se Pikant kategori