tirsdag , 21 august 2018
Hjem / Teknik / Se den nye funktion på Tinder “Mobbe knappen”

Se den nye funktion på Tinder “Mobbe knappen”

Nu kan du lege matchmaker på tinder, og dele de profiler du møder på din vej med dine venner/veninder.

Tinder har planer om at introducere en nye funktion til deres app. Den vil gøre det muligt for dig at dele dine matches. Falder du over en der ser sød ud, men ikke lige er noget for dig, men måske er noget for en af dine bekendte, så kan du nemt dele profilen med dem. Dine bekendte vil kun kunne se profilen, hvis den profil du har delt matcher deres match indstillinger. Ydermere kan hver enkelt profil kan selv bestemme om de vil tillade ens profil bliver delt med andre.

Læs også: STOP med at bruge de nye Facebook emojis FØR du har læst det her!

Mobbe knappen? Problemet med denne funktion er at den kan bruges til “offentligt ydmygelse”. Det ses tit på diverse Facebook dating sites hvor folk tagger deres venner eller deler opslag af folk der prøver at finde kærligheden. Det kan for eksempel være fordi den der har lavet opslaget har en lidt stor næse, eller har skrevet noget rigtig kikset i teksten til opslaget. Derfor kan det blive en ny måde at mobbe hinanden på igennem Tinder med den nye knap. Man kan dog som nævnt slå funktionen fra, men spørgsmålet er hvor mange der lige husker det.

Læs også: Sådan ser du hvem der har slettet dig på Facebook

Rent teknisk fungere det sådan at når en profil bliver delt, kan der trykkes på linket 5 gange før det udløber, eller efter 72 timer. Funktionen er endnu ikke live i Danmark, og vil blive testet rundt omkring i verden før de bestemmer om det går globalt. Det kan være du er blevet tester, tjek din App.