tirsdag , 20 november 2018
Hjem / Teknik / Sådan ser du hvem der har slettet dig på Facebook

Sådan ser du hvem der har slettet dig på Facebook

Nyt add-on kan ændre enomrt meget på din facebook, og tilmed underrette dig hvis dine venner sletter dig som ven.

Et add-on er et lille hjælpe “program” du installere igennem din browser (Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox eller Safari) som oftest er skabt for at gøre ting nemmere for dig.
F.B Purity er et af disse add-ons og det er hurtigt blevet enormt populært. Du kan blandet andet skjule specifikke opslag, er du f.eks træt af at se når folk tagger dine andre venner i en post? Intet problem, det fjerner du bare. Er du træt af at se når dine venner like noget? Intet problem, det fjerner du bare. Og listen bliver ved, du kan simpelthen optimere din facebookside til kun at vise det du vil have den til.

Appen virker kun på Safari, Opera, Mozilla Firefox og Safari, og der er ingen udsigter til de kommer på hverken mobil eller Internet Explorer. Grunden til programmet er blevet så populært er fordi det viser dig når en ven sletter dig som ven, og underetter dig om det med det samme. Add-on’et tjekker din venneliste og ser der var “400 venner” og når der så pludselig kun er 399 finder det ud af hvilken ven er væk. Sker det at en ven sletter dig vil du få en underretning som denne:

fbp03

Appen virker IKKE på mobil, men hvis du installere det på din computer kan du som altid bruge din Facebook på telefonen helt normalt og uden ændringer.

Sådan installere du F.B Purity.
Vi ved det fleste af vores læsere bruger google chrome, og vi vil derfor lave guiden til chrome. Bruger du en anden browser er processen stort set identisk.
Åben din Chrome browser og gå til dette link (Tryk HER)
Du vil komme frem til en side der ser sådan ud:
Føj

Tryk på føj til Chrome, og du er igang. Næste gang du åbner Facebook vil add-on’et bede dig om at like deres side for at komme videre, det skal man gøre, men de har ikke tænkt på man kan fjerne sit like bagefter. Du er nu klar til at bruge F.B Purity og det er ganske simpelt, der vil være en lille knap over din timeline der hedder F.B Purity, tryk på denne og vælg præcis hvad du ikke vil se. Fortryder du og vil se det du har udelukket kan du ved siden af F.B Purity knappen trykke show, og den vil vise alt, også det du har blokeret. Du behøver ikke aktivere underretninger hvis venner sletter dig, det sker helt automatisk.