tirsdag , 25 juni 2019
Hjem / WAUW / Bliver overfaldet efter at have udlovet Bieber billeter i falsk konkurrence!

Bliver overfaldet efter at have udlovet Bieber billeter i falsk konkurrence!Christian “Shala” sku aldrig have udlovet falske Bieber billetter, en sur far valgte at opsøge ham for at give ham bank! Se den vilde video her i artiklen. Syntes du faren går over stregen? Afgiv din stemme i afstemnings boksen bunden af artiklen.

OPDATERET: Han har gjort det igen! Christian formåede igen at tage røven på ikke blot os, men mange andre danskere. Se nederst i artiklen videoen hvor han igen indrømmer det hele er fake.

Christian Itzchaky Larsen er en dansk facebook personlighed og youtube personlighed der elsker at lave pranks. Han har f.eks lavet en prank hvor han viste hvor nemt det var at få likes på en falsk facebook opdatering. Han lavede en status om at han var blevet inviteret til at optræde med et burger show i Saturday night live, hvor han skulle kaste burgere i hoved på selveste Adele. Status opdateringen endte med at få over 1000 likes den første dag. Denne “prank” var ret harmløs, men den næste han lavede fik en masse mennesker op ad stolen.

Christian valgte at lave en falsk opdatering hvor han udlovede billetter til en Justin Bieber koncert. Konkurrencen var falsk, og der var ingen billeter, men Christian valgte for sjov at skrive til samtlige der havde kommenteret opslaget på facebook at de havde vundet, og det skulle han ikke have gjort. Han blev senere stoppet på gaden af en sur far, der havde en høne at plukke med ham. Se de 2 videoer her.

Se den næste video herunder


Og den prank ledte så op til denne video som blev lagt op på facebook et par dage efter.


Den mildest talt lettere hidsige far starter ud med at være meget aggressiv, men efter Christian fortæller han har optaget hele optrinnet går luften lidt af ballonen.

OPDATERET: Han har gjort det igen! Christian formåede igen at tage røven på ikke blot os, men mange andre danskere. Se nederst i artiklen videoen hvor han igen indrømmer det hele er fake.

Har du lyst til at læse endnu en artikel?

Vælg en kategori

Overrask MIG!

Nyheder Frækt Sjovt Kendte Aww Tips & Tricks WAUW Teknik

Tjek Også

Har du is nok i maven til at se denne video?

En gut fra Rumænien får den skøre ide at klatre op i en 280 meters …

Bare et billede? NEJ, vent til du ser hvad det i virkeligheden er!

Videoen taler for sig selv, en ting er dog sikkert, WOW hvor er det vildt! …

Jaloux hund bliver hidsig på sin ejer!

Kæmpe grand granddanois bliver jaloux på sin søster, og brokker så noget så gevaldigt til …